Każdy z nas chciałby zjeść coś innego bardzo smacznego. Ale żeby nie wymagało dużo pracy. Zakupujemy filety z kurczaka i odkorowujemy polędwiczkę, Pozostałe trzy części dzielimy na trzy części. Rozbijamy trzy części młotkiem i posypujemy pieprzem i solą. Następnie kotlety panierujemy w jajku i przyprawach z dodatkiem soli i pieprzu. Na patelni rozgrzewamy do czerwoności i obsmażamy z obu stron na złoty kolor Później przygotowujemy farsz, który składa się z drobno pokrojonej cebuli po chwili dodajemy pieczarki przyprawiamy pieprzem i sola. Patelnie przykrywamy pokrywka i dusimy to na wolnym ogniu, aż odparuje sok. Usmażone kotlety z kurczaka rozkładamy na talerzu i rozkładamy na nich pieczarki. Później kładziemy na każdy kawałek gruby plaster żółtego sera. Oczywiście wybieramy ser taki jaki lubimy najczęściej wybieramy ser z ziołami. Wkładamy do piekarnika kotlety i pieczemy tak długo aż ser się rozpuści. Jeśli mamy kotlety schabowe które zostały nam z poprzedniego dnia możemy w ten sposób z nimi zrobić.