Niektóre preparaty maja kilka smaków. Są one więc kierowane do różnych grup ludzi i każdy może wybrać coś odpowiedniego dla siebie. Oczywiście jest tak w przypadku preparatu Alveo. Wyróżnia się Alveo o smaku miętowym, oraz Alveo o smaku winogronowym. Przede wszystkim Alveo winogronowe jest ekstraktem wzbogaconym o sok winogronowynadający smaku winogronowego, a także miodem i syropem klonowym. W skład Alveo winogronowego do produkcji używa się miedzy innymi: woda zjonizowaną ujemnie, Aloes prawdziwy, Chrzęścicę kędzierzawą, Cierniopląt guarany, Czeremchę amerykańską, Drapacz lekarski, Drzewo cynamonowe, Dziką różę, Goryczka żółtę, Kardamon malabarski, Koniczyna łąkowa, Koper włoski, Krwawnik pospolity. Dzięki zastosowaniu soku z winogron w Alveo, który jest antyutleniaczem posiadającymi zdolności wymiatania wolnych rodników, mających wpływ należy nadmienić niekorzystny na nasz organizm. Wolne rodniki są bowiem odpowiedzialne za powstawanie chorób nowotworowych, oraz za procesy starzenia się naszego organizmu.

www.parotka.pl/

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here